Topcare DK A/S idé

Topcare DK A/S leverer højt koncentrerede miljøvenlige kvalitetsprodukter, der ikke kan købes andre steder.

 
Filosofien er enkel. Køb direkte fra egen fabrik uden fordyrende mellemled. Det giver den billigste pris. Du slipper samtidig for at blive irriteret over at skulle holde øje med tilbud, der varierer fra uge til uge, fra butik til butik. Hvor mange har ikke købt ugens tilbud til "halv pris", for ugen efter at se et bedre tilbud hos en anden butikskæde!!
 
Hos Topcare DK A/S er prisen altid den samme - nemlig den billigste.
 
Vi skåner og tænker på miljøet. Vore produkter er testet og godkendt efter de strengeste krav til biologisk nedbrydelighed. Vi kan derfor tilbyde et bredt sortiment mærket med det anerkendte Svanemærke. Vores produkter har også vundet en del priser, bl.a. vores vaskepulver, som er en videreudvikling af Bluecare, der vandt prisen som årets mest effektive og miljøvenlige produkt, i forbrugerprogrammet "Rene ord for pengene".
 
Mange døjer med allergi
Topcare DK A/S produkter indeholder ikke optisk hvidt, LAS eller andet der normalt fremkalder en allergisk reaktion. Ingen kan give garanti for at deres produkter ikke medfører allergisymptomer. Vi kan konstatere at under 1% af vores allergikunder har meddelt problemer. Skulle det ske for netop dig, tager vi produkterne retur uden det koster dig en krone. Bedre garanti kan ikke gives.
 
Alle vores produkter er uden sammenligning de mest koncentrerede vaske- og rengøringsmidler der findes på markedet. Det mindsker emballageforbruget, samt sikrer at du ikke skal slæbe store og tunge varer med hjem når du handler. Et årsforbrug fra Topcare DK A/S fylder ikke mere end den indkøbsvogn, som du kender fra supermarkedet. F.eks. får du 350 kvalitetsvaske med vores 10 kg. vaskespand. Køber du billigpulver - der ofte doseres 350-400 ml ved hårdt vand - svarer det til mere end 80 kg. Vi synes kun du skal betale for ren vaskekraft, ikke en masse fyldstoffer der blot giver et dårligere vaskeresultat.
Vores priser pr. kg./liter kan syntes dyre ved første øjekast. Men omregnet pr. vask kan vi konkurrere med selv det billigste tilbud.
Indholdet af enzymer i vores vaskeprodukter er det højeste på markedet. Et avanceret enzymsystem, der består af 4 typer enzymer, sikrer et suverænt vaskeresultat. Det er ikke uden grund, at mere end 90 % af vores kunder handler hos os igen og igen.
 
Alle produkter faktureres til din virksomhed. Du er således sikker på at kunne fratrække det, du anvender i virksomheden. Mange snyder faktisk sig selv og får ikke dette gjort.
 
Kontakt vores kundeservice og hør hvor stor en besparelse du kan opnå på et årsforbrug. Det drejer sig om flere tusinde kroner - før skat, altså reelt det dobbelte.
 
Sidst men ikke mindst garanterer vi, at vores service er helt i top. Vi samler kun på tilfredse kunder.